Últimas noticias Hemeroteca

La subdelegació critica la falta de "voluntat" de l'ajuntament de Girona

Albert Bramon admet que han parlat de revocar les llicències de corall però cal veure les conseqüències judicials

El subdelegat del govern espanyol, Albert Bramon /

La subdelegació de l'estat a Girona no veu voluntat en el govern de Marta Madrenas per desencallar grans projectes pendents com la reforma de l'entorn de l'estació de tren i el futur Arxiu Provincial.

El subdelegat assegura que el govern municipal encara no ha tancat cap data per reunir-se amb Adif i tractar què s'ha de fer a la plaça Espanya i acabar les obres del parc central.

També critica que l'ajuntament no ha signat el projecte de protocol de l'arxiu provincial, tot i tenir-lo sobre la taula des de fa nou mesos. El subdelegat Albert Bramon promet implicar-s'hi personalment per desencallar els temes.

El que de moment es mou és la proposta per construir una estació de l'AVE a l'aeroport de Girona. AENA ha demanat que Adif faci un informe per estudiar la conveniència de fer, o no, aquest baixador.

Dubtes sobre el corall

El subdelegat de l'estat també ha parlat de revocar les 12 llicències per extreure corall a la Costa Brava que va atorgar el govern de Mariano Rajoy. Albert Bramon reconeix que s'ho han plantejat, però que ara per ara només enduriran les condicions d'aquests corallers per pescar.

Bramon assegura que volen anar amb compte perquè revocar les llicències pel corall pot portar conseqüències judicials per part de la desena de corallers.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?