Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 28 de Enero de 2020

Otras localidades

Clara Ponsatí: "Els jutges del Suprem són uns fidelíssims hereus del franquisme"

L’exconsellera Clara Ponsatí, des d’Escòcia, ha estat entrevistada per Josep Cuní i ha comentat l’obertura de judici oral contra els 18 dirigents independentistes: “és una etapa més del procés de repressió embogida que l’Estat espanyol ha posat en mans del Tribunal Suprem i que el Suprem està executant extraordinàriament bé. Són uns fidelíssims hereus del franquisme”

Ponsatí també ha reconegut que va saber pels mitjans que Puigdemont no convocaria eleccions: “vaig començar a sospitar-ho quan la roda de premsa que estava anunciada no arribava. I es veia que passava alguna cosa. Jo ho vaig saber per l’anunci públic”

A més, l'exconsellera s'ha defensat les crítiques que ha rebut en vàries ocasions per la seva forma d'expressar-se sobre el procés: "Hi ha gent que no està contenta amb les meves opinions, però és normal potser no totes les expressions que he fet servir són les adequades".

Pel que fa a la seva situació actual ha admès que no estarà tranquil·la fins que no pugui tornar a casa i saber que no passarà res.

"En l'àmbit personal a vegades penso que no vaig escollir bé de deixar la meva plaça de professora per fer política a Catalunya", confessava. "Jo vaig marxar de Catalunya per convicció, no per por. Òbviament, però no em fa cap il·lusió estar tancada en una cel·la".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?