Últimas noticias Hemeroteca

Un ancià causa un accident a la A-2 amb 3 ferits al circular en sentit contrari

En el sinistre s'hi han vist implicats 4 vehicles

Un home d’uns 80 anys ha causat un accident amb 3 ferits i 4 vehicles implicats, a l'Autovia A-2, quan circulava per error en direcció contrària.

I ara s'està mirant com i per on aquest ancià, veí de Puigverd d'Agramunt, ha accedit a l'autovia. Creuen que hauria recorregut pocs quilòmetres en direcció contrària, per una errada sense que hi hagués intencionalitat. Ha topat amb vehicle de manera fronto-lateral, segons fonts dels Mossos, que no l'ha pogut esquivar i a resultes, dos vehicles més han impactat. El cotxe ha quedat deformat pel xoc. L'avi que ha hagut de ser excarcerat, ha resultat ferit greu, i ha estat traslladat a l'Arnau de Vilanova. No anava sol. També han hagut d'excarcerar la seva acompanyant, una dona que ha resultat ferida lleu. El conductor d'un altre dels vehicles també ha resultat ferit lleu.

El xoc ha passat al quilòmetre 506 de l'autovia A-2 a Tàrrega en direcció Lleida -ell circulant en sentit Barcelona- minuts després de les 9 del matí. La circulació s'ha restablert completament una hora més tard.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?