Sociedad

Som Sostre atén a una quarantena de persones que dormen al carrer a Girona

Volen crear vincles amb ells per ajudar-los a tirar endavant

Pretenen, sobretot, conscienciar la societat sobre la realitat d'aquesta gent.

Una voluntària de Som Sostre amb un sense sostre a Girona / Som Sostre

Entre aquesta quarantena, ressalten que el 90% són homes d'entre 45 i 50 anys... i diuen que cada vegada són més i són més grans.

El president de Som Sostre, Cristian Lianlaf, diu que molts estan esperant que els serveis públics els ajudin, per exemple, amb una plaça en un alberg i, mentrestant, busquen oportunitats de feina per a sentir-se realitzats.

Cristian Lianlaf, president de Som Sostre

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000169633/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'associació, amb una xarxa de més de 500 persones estesa per tota la demarcació, pretén que la seva feina també serveixi perquè la gent elimini les etiquetes negatives.

Amb l'inici de la campanya d'hivern, tots els voluntaris de l'associació han repartit mantes, sacs i màrfegues als sense sostre que dormen a Girona, sobretot pel Barri Vell, Santa Eugènia i la zona de Pericot.

Destaquen que el nombre de gent que dorm al carrer va en augment... i varia segons l'estació: a mida que s'acosta el fred, són més els sense sostre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00