Últimas noticias Hemeroteca

El català Ignasi Serrahima guanya el premi Fiter i Rossell de novel·la

El cap de Govern, Antoni Martí, lliura el guardó Fiter i Rossell de novel·la a Ignasi Serrahima en el decurs de la Nit Literària 2018 celebrada la passada nit a Ordino / ()

El català resident a Madrid Ignasi Serrahima guanya el premi Fiter i Rossell de novel·la, dotat amb 10.000 euros, amb l'obra 'La mare del temps'. La novel·la s'inicia quan a un nen se li suicida la mare, i a partir d'aquí es desenvolupa una història "de creixement", de "cerca de la identitat pròpia", ha explicat Serrahima. L'autor ha recordat que sovint construïm la vida "a partir d'accidents.

La Nit Literària també ha premiat Sofia Masegosa amb el Principat d'Andorra d'investigació històrica pel treball "La vida teatral a Andorra", l'escaldenc Carlos Sánchez amb el Sant Miquel d'Engolasters d'assaig literari, Núria Abad amb el Grandalla de poesia, Albert Ginestà amb el Sant Carles Borromeu de contes i narracions.

El premi de teatre 50 aniversari de Crèdit Andorrà ha quedat en un accèssit a la única obra presentada "el Torb", i el Juli Verne de ciencia ficció i el premi de divulgació científica no han tingut guanyadors.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?