Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 10 de Diciembre de 2019

Otras localidades

DA sol·licita el tràmit urgent en 13 projectes de llei com el del Cos Educatiu

Es tracta de textos ja entrats i en tramitació d'esmenes per tal que es puguin debatre fora del període de sessions

Consellers del grup parlamentari demòcrata amb la subsíndica general abans de l'inici d'un ple. / ()

El grup parlamentari demòcrata ha sol·licitat a Sindicatura el procediment d'urgència per a tretze projectes i proposicions de llei entre les quals la de reproducció assistida, la del Cos d'Educació i la d'igualtat.

Els tretze projectes de llei es troben en tràmit de presentació d'esmenes i DA pretén amb la mesura la possibilitat de ser treballats en comissió fora del període de sessions per tal que quedin aprovats abans del final del mandat, segons ha explicat la consellera demòcrat, Maria Martisella.

D'entre els tretze projectes de llei es troben la qualificada de tècniques de reproducció humana assistida, la modificació del Codi de l'Administració, el projecte de llei d'igualtat, el del Cos d'Eduació i la modificació de la llei de la CASS per a la cotització dels autònoms i per al canvi en el percentatge de reemborsament.

Dins del paquet presentat per DA, hi ha també la llei qualificada de responsabilitat penal dels menors d'edat, la llei d'infància, la de conservació del medi natural i la de la carrera diplomàtica.

Així mateix, DA ha inclòs en el gruix de lleis pel tràmit d'urgència dues proposicions seves: la de família i la de transparència i accés a la informació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?