Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

Música per promoure la seguretat alimentària

Cinc videoclips posen l'accent en factors com la higiene de les mans o el manteniment de la cadena del fred

L'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) engega una campanya per promoure la seguretat alimentària entre bars, restaurants i comerços minoristes que manipulen aliments. Ho fa amb 5 videoclips que posen l'accent en factors com la higiene de les mans i les instal.lacions, el manteniment de la cadena del fred, o els plans de controls de plagues, entre d'altres.

La iniciativa s'adreça a 18.000 establiments de la ciutat, establiments molt heterogenis: des de restaurants de luxe a petites botigues regentades per persones de diverses nacionalitats. Aquesta multiculturalitat és un hàndicap a l'hora de fer complir la normativa, per motius culturals, segons l'ASPB.

Durant 2017, l'agència va fer inspeccions en 3.337 establiments i va haver de prendre mesures contra uns 300. La majoria, sancions. Una desena, però, van ser tancats per deficiències molt greus en la seguretat alimentària.

Podeu veure els videoclips de la campanya, que han estat rodats amb personal dels propis establiments, al web www.aspb.cat/bcnalimentssegurs

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?