Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

INCENDIO EN GRAN CANARIALa última hora del incendio en la programación especial de SER Las Palmas

Pep Segura: "A Dembélé li està costant adaptar-se, però no ens plantegem vendre'l"

El manager general esportiu del FC Barcelona, en una entrevista al 'Què t'hi jugues!' defensa el francès i obre la porta al retorn de Neymar

El manager general esportiu del FC Barcelona, Pep Segura, analitza en una entrevista al 'Què t'hi jugues!' amb Sique Rodríguez la situació d'Ousmane Dembélé i la resta de l'actualitat de l'equip blaugrana. Aquestes són les frases més destacades de Pep Segura:

Dembélé

"No hi ha cap problema amb Dembélé. És una situació normal d'un jugador jove que té molt talent i ha arribat a un club molt gran com és el Barça, amb grans jugadors i companys. Això ell no ho havia viscut mai i això genera un procés d'adaptació que ha de passar. Ell és molt jove i mai havia hagut de fer l'esforç per adequar-se a aquesta manera de jugar i reconeixem que li està costant. Ell també ho reconeix. El que fem és treballar perquè aquesta adaptació sigui la millor possible.

"Si teniu informació de la premsa anglesa, pregunteu-li a la premsa anglesa. Si teniu informació del Liverpool, pregunteu-ho al Liverpool. Avui en dia no tenim res i no tenim cap voluntat de canviar l'estructura de la plantilla".

"És veritat que vaig tenir una reunió amb els agents de Dembélé. Però ahir vaig tenir tres reunions amb tres representants. La meva feina és reunir-me amb representants, són coses habituals".

Arturo Vidal

"És normal que parli amb Arturo Vidal, parlo amb molts jugadors. L'Arturo va fer unes coses que enteníem que no eren lògiques de fer. Es va equivocar però des d'aquell dia ha tingut una reacció exemplar. Ha demostrat una entrega i reconeixement a l'equip. Aporta tot el seu coneixement futbolístic i la seva passió. Després ho pots fer millor o pitjor però quan l'Arturo surt al camp ha demostrat que volia ajudar i col·laborar en el que faci falta. Això és el que busques quan parles amb un jugador".

Li obriria la porta a Neymar?

"Jo vaig dir en el seu dia que tot jugador jove que marxi per diners no tornarà. Això ho mantenim. Però les circumstàncies de Neymar són totalment diferents perquè no parlem de jugadors en procés de formació, són futbolistes professionals que en funció de les circumstàncies del mercat i com estigui el mercat, haurem de valorar les millors expectatives per tots nosaltres".

Samuel Umtiti i mercat de fitxatges

"L'informe mèdic diu que tot està perfecte però no deixa de preocupar-nos. Ara té l'alta mèdica i estem relativament tranquils".

"Ens preguntem què pot passar de cara al futur. Si els metges ens diuen que estiguem tranquils, mantindrem tot com estava previst però si d'alguna manera la circumstància mèdica crea algun dubte, ens veurem obligats a actuar. El mercat, per un equip com el Barça, sempre està obert".

Andre Cury

"La situació d'Andre Cury està regularitzada. Té funcions d'scouting i controller a tota Sud-amèrica i en especial al mercat brasiler".

Ernesto Valverde

"Ni toca ni ens plantegem el futur de Valverde. No hi ha cap plantejament que el posi en dubte. Quan una persona té contracte, les coses han d'anar malament per girar-se. La situació contractual de l'Ernesto és un 2 més 1. Si les coses van com han d'anar, no ha de canviar".

Piqué i el documental de Griezmann

"S'ha de tenir certa pulcritud a l'hora de fer les coses. Potser hi ha coses que no tocaven fer i es van fer i és on neix la polèmica però aquest aspecte està aclarit".

Pogba o De Jong

"En general sempre necessitarem jugadors del tipus de De Jong perquè és el perfil que volem. Però sempre hem tingut jugadors d'unes característiques no tan fidels a les que demana el club, com Keita, que han aportat aquest equilibri que es necessita per afrontar les competicions. I les grans competicions com la Champions reclama, cada vegada, jugadors de diferents perfils".

Messi i la seva retirada

"Hem de gaudir i els mals moments ja arribaran. És el millor del món, ho demostra cada dia, estem molt contents de tenir-lo i gaudir-lo i hem d'allargar el màxim possible aquesta circumstància. Quan això arribi (el seu comiat) jo ja no hi seré, serà un mal de cap per tothom però haurem d'estar al costat de la gent que pertoqui per trobar la solució. Desitgem que Messi estigui amb nosaltres el màxim temps possible i fent-nos gaudir del futbol com ho fa cada partit".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?