Deportes

Els 20 guanyadors del concurs de la Marató a Ràdio Barcelona

Els oients van gaudir d'un acte molt especial a l'Estudi Toresky que no oblidaran mai

CADENA SER

Barcelona

SER Catalunya va presentar el dimecres 21 de novembre a l’estudi Toresky de Ràdio Barcelona els 20 guanyadors del concurs "Corre al Zurich Marató amb Ràdio Barcelona", que participaran a la cursa del proper 10 de març de 2019.

Gràcies a 'La Graderia' amb Lluís Flaquer i el 'Què t'hi jugues!' amb Sique Rodríguez, els guanyadors van ser seleccionats. Els oients van gaudir d'un acte oficial molt especial, que no oblidaran mai. La trobada va donar-se entre els nostres guanyador, companys de la redacció d'Esport Catalunya, Departament Comercial i els patrocinador d'aquesta iniciativa.

Els guanyadors gaudiran d' accés a totes les instal·lacions Snap Fitness de tota Catalunya, amb la maquinaria d’última generació i assessorament personalitzat per aconseguir el màxim rendiment als seus entrenaments. D'altra banda, Kern Pharma, suplementació vitamínica amb la seva reconeguda gamma Finisher, utilitzada per esportistes professionals, els va obsequiar amb packs dels seus productes, i equipació personalitzada per la Marató. Fisiogestion proporcionarà als nostres corredors el “Kinetic Control”, l'estudi personal més revolucionari per millorar el rendiment, evitar lesions i aconseguir un millor funcionament muscular, com també diferents sessions de massatges per reduir tensions.

Zurich Marató Barcelona, va proporcionar als nostres guanyadors el dorsal per poder participar a tant desitjada cursa, així com accés a la zona VIP.

Desitgem que tots ells puguin arribar al 10 de març de 2019 en la millor de les condicions i així aconsegueixin els seus objectius. Endavant !!

Cadena Ser

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00