Últimas noticias Hemeroteca

La cançó del Cap Nen Sense Joguina

A la venda el 30 de novembre a totes les plataformes digitals

Cadena Ser

La màgia de la nit de Reis ha començat amb el concert del Cap Nen Sense Joguina, tal com ha subratllat el director de Ràdio Barcelona, en Jaume Serra. La i.lusió del públic que va omplir el Casino de l’Aliança del Poble Nou, el bon rotllo i el clima tan especial que van crear els artistes i l’emoció de tots els que han treballat durant tants mesos perquè aquest concert solidari sortís bé, va ser la clau de l’èxit d’aquest esdeveniment que en pocs minuts es va convertir en Trènding Tòpic a les xarxes socials.

Cadena Ser

En Miquel Abras , compositor de la cançó del Cap nen sense joguina va liderar el concert en què vam trobar cares tan conegudes com :Els Catarres, Doctor Prats, Ninus, Joan Rovira, Paula Valls, Aran, Vuit, Suu, Frank Montasell, Lydia Torrejón, Roger Argemí i Alfred.

Cadena Ser

L’Alfred ha estat un dels molts artistes que han confirmat que tenen un objecte pel qual podreu licitar en el programa d’aquesta iniciativa dirigit per la Rosa Badia que podreu escoltar a partir de les 7 de la tarda, del 5 de gener fins a altes hores de la nit. L’Alfred García ha donat un disc signat de la seva antiga banda i del qual en queden molt poques rèpliques.

Cadena Ser

Cadena Ser

Cadena Ser

Cadena Ser

Si voleu recordar el concert, l’Elena de Diego en farà un programa especial on recuperarà les actuacions el migdia de l’1 de gener, de les 12.00h a les 14.00h. El divendres vinent es posarà a la venda el disc del Cap Nen sense Joguina , pel que no hauràs d’esperar tant és per veure el videoclip que ja s’ha publicat i que ús posarà la pell de gallina. Doneu-li un cop d’ull.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?