Deportes

Cucurella: "Tant de bo algun dia pugui tornar al Barça"

El jugador de l'Eibar Marc Cucurella elogia al 'Què t'hi jugues!' el seu amic Carles Aleñá: "Va ser una putada per ell la lesió a l'últim partit de la temporada passada"

Juan Manuel Serrano Arce Getty Images

Barcelona

"Qualsevol jugador que ha passat per la pedrera té com a somni jugar al Camp Nou. Em faria molta il·lusió, la veritat és que no estaria gens malament però aquí estic molt a gust. Tant de bo algun dia pugui tornar", ha dit Cucurella a una entrevista al 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya. Marc Cucurella està actualment cedit a l'Eibar i aquest té una opció de compra que el club eibarrés, si no passa res extrany, exercirà. A part, el FC Barcelona té una opció de recompra sobre el jugador. Totes dues clàusules són económicament accessibles per tots dos equips, segons expliquen fonts coneixedores d'aquella negociació a aquest mitjà.

Marc Cucurella al 'Què t'hi jugues!' (26/11/2018)

09:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001422135/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sobre la lesió de Carles Aleñá, Cucurella explica que "va ser una putada per ell la lesió a l'últim partit de la temporada passada". "El conec molt bé, porto des de petit amb ell i la temporada passada va ser espectacular. El treball tindrà la seva recompensa", ha explicat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00