Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

Cucurella: "Tant de bo algun dia pugui tornar al Barça"

El jugador de l'Eibar Marc Cucurella elogia al 'Què t'hi jugues!' el seu amic Carles Aleñá: "Va ser una putada per ell la lesió a l'últim partit de la temporada passada"

()

"Qualsevol jugador que ha passat per la pedrera té com a somni jugar al Camp Nou. Em faria molta il·lusió, la veritat és que no estaria gens malament però aquí estic molt a gust. Tant de bo algun dia pugui tornar", ha dit Cucurella a una entrevista al 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya. Marc Cucurella està actualment cedit a l'Eibar i aquest té una opció de compra que el club eibarrés, si no passa res extrany, exercirà. A part, el FC Barcelona té una opció de recompra sobre el jugador. Totes dues clàusules són económicament accessibles per tots dos equips, segons expliquen fonts coneixedores d'aquella negociació a aquest mitjà.

Sobre la lesió de Carles Aleñá, Cucurella explica que "va ser una putada per ell la lesió a l'últim partit de la temporada passada". "El conec molt bé, porto des de petit amb ell i la temporada passada va ser espectacular. El treball tindrà la seva recompensa", ha explicat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?