Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 05 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El TS confirma que Francesc Robert va ser acomiadat de forma improcedent

En la destitució es va vulnerar la llei de la televisió pública que no contempla cap dels arguments esgrimits pel Govern

L'exdirector general de RTVA, Francesc Robert. / ()

El Tribunal Superior confirma que l'ex director de Ràdio i Televisió d'Andorra, Francesc Robert, va ser acomiadat de manera improcedent.

En la sentència deixa clar que Robert no reunia les característiques de càrrec de relació especial en els termes que regula la Llei de la funció pública. El Govern al·legava que el va destituir un cop li va perdre la confiança per unes declaracions que va fer a Catalunya Ràdio sobre el coprincipat.

Robert es mostra satisfet per la sentència, tot i lamentar la tardança en la resolució del conflicte, i destaca la gravetat de la destitució.

L'exdirector de la televisió pública també considera essencial el reconeixement que fa la sentència a la figura del màxim responsable de l'ens públic, un càrrec que no pot ser considerar mai com de confiança.

El Superior sí estima parcialment la demanda de l'executiu i en rebaixa la indemnització que passa de 82.000 a 64.000 euros, ja que considera que n'havia percebut 18.500. El tribunal manté la indeminització perquè el cessament es va fer de forma prematura i sense respectar les previsions legals.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?