Últimas noticias Hemeroteca

La SER organitza un debat sobre el Corredor del Mediterrani

Serà aquest divendres al Teatre Tarragona.

“Les oportunitats del Corredor del Mediterrani” és el títol de la jornada especialitzada organitzada per la SER aquest divendres a Tarragona.

Cartell de la jornada. / Cadena SER

L’encarregat d'obrir-les serà el Secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavín. Després hi haurà una taula rodona amb la participació del president de Ferrocarrils de la Generalitat, Ricard Font; el cap de la unitat tècnica de l'Oficina del Corredor, Vicente Palomo; el president del Port de Tarragona, Josep Mª Cruset; el cap d'Estratègia del Port de Barcelona, Jordi Torrent, i el responsable del projecte de la terminal Intermodal, Antoni Torà. La moderadora serà Mònica Peinado, la periodista de SER Catalunya especialitzada en infraestructures.

El Teatre Tarragona acollirà l’acte a partir de les 9'45h, que es podrà seguir in streaming a través de Facebook Live a l'enllaç https://www.facebook.com/CadenaSERTarragonaReus. 

La cloenda anirà a càrrec de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i posteriorment es durà a terme un còctel amb tots els assistents.

Un dia clau

“Les oportunitats del Corredor del Mediterrani” serà prèvia a la trobada entre Gavín i els principals alcaldes del Camp de Tarragona. Els batlles, que també seran presents a l’acte, volen traslladar-li al Secretari d’Infraestructures el front comú territorial a l’entorn de projectes clau per la competitivitat i el futur de la segona gran àrea metropolitana catalana, com ara l’estació intermodal a l’aeroport de Reus. Al fòrum també assistiran representants de les Cambres de Comerç de Tarragona i Reus, a més de Pimec, Fundació Gresol, entre altres institucions empresarials.

Els fòrums de la SER

El Corredor del Mediterrani és una infraestructura clau però encara està incomplet a molts dels trams. La Cadena SER vol contribuir al debat social amb set fòrums a diferents indrets com Tarragona, Mallorca, València, Alacant, Cartagena, Algeciras i Màlaga. A tots aquests punts, empresaris, institucions i polítics articulen un debat a l’entorn del present i el futur del Corredor.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?