Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad

L'ajuntament de Tossa veu Cala Morisca fora de la moratòria urbanística

L'alcaldessa de Tossa Gisela Saladich afirma que -arribats a aquest punt- els privats esquivaran la suspensió de llicències

Cala Morisca / Mcarmebernat CC BY SA Wikimedia Commons

Tossa de Mar

La polèmica urbanització de Cala Morisca, a Tossa de Mar, esquivarà la moratòria de la Generalitat per frenar el boom urbanístic de la Costa Brava, segons l'alcaldessa. S'hi podran construir fins a 70 noves cases.

Els promotors van presentar el projecte d'urbanització dies abans que el Departament de Territori anunciés als alcaldes que suspendria l'any que ve les llicències per construir mentre no tingui a punt un nou pla urbanístic per la Costa Brava.

A Cala Morisca podrien construir-s'hi fins a 70 noves cases -segons l'ajuntament- que s'afegirien a la cinquantena que hi ha ara i que es van construir als anys 80. Els propietaris han fet tots passos previs a que les màquines comencin a treballar sobre el terreny, encara que s'ha obert ara el període perquè els veïns hi puguin presentar al·legacions.

L'alcaldessa de Tossa Gisela Saladich afirma que -arribats a aquest punt- els privats esquivaran la suspensió de llicències.

Gisela Saladich: "Per la moratòria arriben tard"

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000174114/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb la moratòria, la Generalitat vol aturar el creixement urbanístic desorbitat de la costa, encara que el govern va reconèixer que seria complicat aturar polèmiques que havien els ecologistes perquè ja es trobaven amb una tramitació força avançada.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00