Últimas noticias Hemeroteca

L'ocupació hotelera se situa en el 80%

Les parròquies altes registren menys ocupació de l'esperada mentre que al centre es frega el 90%

Imatge de les cues quilomètriques registrades aquest migdia d'entrada a Andorra. /

L'ocupació hotelera es situa gairebé al 80% per aquest pont de la Purísisma i la manca de neu ha comportat més cacel·lacions en algunes parròquies.

El president de la Unió Hotelera, Carles Ramos, ha explicat que l'objectiu d'arribar al 83% que s'havien marcat dilluns no s'assolirà i que les reserves de darrera hora no han tingut l'efecte desitjat.

Les condicions de neu no afavoreixen i això ha provocat que alguns turistes hagin decidit cancel·lar les seves reserves. El volum es manté al voltant d'entre el 3 i 5% i les parròquies més afectades són Ordino, Canillo i Encamp.

En canvi Andorra la Vella i Escaldes-Engordany estan al 90%. La mitjana de nits és de 2,3 i el dia més fort s'espera demà.

De la seva banda, els comerços esperen que aquest pont de la Puríssima sigui positiu. La presidenta de la Federació d'Associacions de Comerciants, Susagna Venable, ha explicat que treballen molt en funció de l'ocupació hotelera i que espera que els visitants que passegin per l'eix comercial comprin.

En moltes ocasions s'ha queixat que la gent que ve no ho fa amb ganes de gastar diners i en aquest cas desitja que la tendència canviï i que molts d'aquests turistes anticipin les compres de Nadal.

Fins a 13 quilòmetres de cua

D'altra banda, durant la jornada d'avui s'han registrat cues de més de 13 quilòmetres per accedir al Principat des de la frontera sud.

En total, mobilitat preu l'entrada de més de 80.000 vehicles aquests dies.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?