Deportes

L'Espai Barça va endarrerit i el nou Camp Nou no estarà llest fins el 2023

El FC Barcelona també tem que els contenciosos de CUP i FAVB davant la justícia puguin suposar un nou entrebanc

FC Barcelona

Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona va actualitzar el calendari de l'Espai Barça en la seva reunió d'aquest passat dilluns. I pel que fa al nou Camp Nou, la data que es va posar al damunt de la taula és el 2023, és a dir, que acumularà uns dos anys de retard, i la seva inauguració quedarà fora del mandat actual de Josep Maria Bartomeu.

El gruix de la remodelació estarà enllestida el 2022 però les reformes s'hauran de rematar l'estiu del 2023, de manera que fins el 2023 no estarà en perfecte estat de revista.

En el Barça recorden, per cert, que l'Espai Barça es pot veure afectat per la justícia. Ho diuen en relació als dos contenciosos que han presentat la CUP i la FAVB per frenar el nou Camp Nou, contenciosos admesos a tràmit.

Les actuacions en el nou Camp Nou van començar aquest estiu passat, amb desviació de les canalitzacions dels serveis, com ara llum i aigua a l'espera que aquest proper estiu puguin començar les obres grans, si no hi ha més entrebancs judicials i retards en els permisos, adverteixen des del club.

L'estadi Johan Cruyff, al maig

En el cas de l'estadi Johan Cruyff, a Sant Joan Despí, els responsables de l'Espai Barça van posar la data del proper mes de maig, poc o molt en el calendari previst, per bé que fa l'efecte que entre els entrenadors dels equips que hi hauran de jugar hi ha la idea que no volen canviar de camp a mitja temporada, de manera que el debut esportiu seria ja la propera temporada.

El nou Palau

El nou Palau Blaugrana també podria quedar afectat per les eventuals mesures cautelars sol·licitades pels veïns i la CUP, recorden aquestes fonts, però en principi l'enderroc del Miniestadi serà ja aquest estiu, i a partir d'aquest enderroc, es podria fer el nou Palau.

Acords amb els veïns

El Barça celebra haver arribat a acords pel que fa a la necessària reparcel·lació amb els veïns de la zona que toca al vell pavelló del Picadero i amb els veïns a tocar del Bowling Pedralbes. Aquests acords permeten l'activació de les llicències.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00