Sociedad

La UdG estrenarà el curs vinent el primer grau semipresencial

Dos màsters també permetran als alumnes combinar classes presencials i estudi a casa

Una imatge d'arxiu. / UdG

Girona

La Universitat de Girona farà l'any que ve per primer cop un grau i dos màsters semipresencials. El rector assegura que és una manera de facilitar la feina als estudiants que viuen o treballen fora de la ciutat de Girona.

Els primers estudis de la UdG que combinen classes presencials i estudi a casa veuran a la llum el curs que ve. La Generalitat ha validat com a semipresencials el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació i dos màsters: el de Psicologia General i i el d'Economia i Empresa.

El rector Quim Salvi defensa que és una fórmula per captar estudiants que treballen o viuen lluny de Girona. Creu que d'aquesta manera se segueix garantint un tracte directe amb l'estudiant.

Quim Salvi: "Permet tenir un tutor promer, però també material online"

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000176757/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Així es culmina un dels grans projectes de la UdG per potenciar la plataforma anomenada Open UdG. Segons la universitat, digitalitzar materials i fer avaluació on-line igual que si fos presencial augmenta el nombre d’estudiants i permet internacionalitzar la UdG.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00