Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 09 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Martí manifesta "total respecte" per la multitudinària manifestació d'ahir

Assegura, però, que el seu executiu ha estat al costat dels més desfavorits pujant el salari mínim i les prestacions socials

El cap de Govern, Antoni Martí, fent balanç davant la premsa de les dues legislatures. / ()

El Cap de Govern, Antoni Martí, manifesta "absolut respecte" per la manifestació d'ahir i assegura que l'executiu en pren nota i "restarà atent".

Al tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa, Martí ha aprofitat per fer un breu balanç del què han estat els dos mandats que ha encapçalat tot assegurant que el seu no ha estat un executiu de retallades i que ha afrontat grans reformes, no sempre populars.

Reinvindica l'increment del salari mínim, l'augment del llindar econòmic i de les prestacions socials i per tant no comparteix amb els convocants de la concentració d'ahir que el Govern no s'hagi situat al costat dels més desfavorits.

Confia que el proper executiu rebi menys atacs del que ell ha encapçalat, entre d'altres coses perquè haurà d'afrontar menys reformes.

Antoni Martí espera que en els mesos que queden per esgotar la legislatura tirin endavant les lleis de la funció pública, del cos educatiu, la d'igualtat de tracte i la de protecció del medi natural. I assegura que després d'aprovar-se el pressupost, es disoldrà la cambra.

Sobre la possibilitat de viure noves mobilitzacions abans de finalitzar el mandat, Martí no s'ha mostrat sorprès. Però també creu que el seu executiu ha estès sempre la ma i s'ha mostrat obert al diàleg.

Antoni Martí afirma que la llei de la funció pública no és una llei de retallades pels funcionaris com sí ho va ser la de les pensions dels empleats públics.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?