Sociedad
ESPORTS

Un futur cada cop més negre pel Reus Deportiu

El màxim accionista del club, Joan Oliver reconeix que l'alliberament dels 5 jugadors ha sigut un cop dur i que si no entren diners el futur és molt negre. Atribueix a l'ambient informatiu al voltant del club la dificultat per trobar un inversor i reconeix que no podrà tornar a pagar les nòmines dels jugadors ni dels 200 treballadors.

Joan Olivé a la roda de premsa d'aquest dissabte al migdia / Jordi Cartañá

Reus

Futur més incert que mai pel Reus Deportiu després que una part de la plantilla se n'hagi desvinculat aquest divendres perquè seguien sense cobrar les nòmines. El màxim accionista del club, Joan Oliver ha reconegut en roda de premsa, aquest dissabte al migdia, que no pot garantir que aquests pagaments arribin ni que l'entitat se salvi de la desaparició.

Són alguns dels punts fonamentals d’una compareixença que ja ha començat calenta quan un grup d’aficionats han increpat a Oliver només baixar del cotxe i després que l’esperéssin des de feia més d’una hora.

Un cop a la sala de premsa Joan Oliver ha reconegut que l’alliberament dels 5 jugadors d’ahir a sigut un cop molt dur. A nivell esportiu, es planteja la possibilitat de nodrir la plantilla amb jugadors del filial. A nivell econòmic, es reconeix que l’única manera en que la situació es resolgui és amb l’aparició d’un inversor, en cas contrari l’escenari és molt fosc.

A hores d’ara, tot i que diu per enèsima vegada que hi ha negociacions obertes, Oliver reconeix que cada cop és més difícil la venda del club per la dinàmica informativa que hi ha dins i fora del camp que ha titllat de negativa.

Oliver ha dit que "mentre el cos aguanti" no marxarà del club fins que hagi aconseguit vendre'l. Ho ha esmentat fins a tres i quatre vegades. 

Una de les poques coses que han quedat clares és que els jugadors i treballadors del club, uns 200, no tornaran a cobrar les seves nòmines.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00