Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 11 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Història d'una superació

Gabi Muñoz, alpinista aficionat, sortirà el dia 14 en expedició per ascensir a l'Aconcaua malgrat patir un càncer de pàncrees

Gabi Muñoz durant la seva ascensió al Kilimanjaro el 2016. El proper 14 de gener sortirà cap a sudamèrica on intentarà ascendir al pic més alt del continent: l'Aconcaua. /

L'alpinista amateur Gabi Muñoz, del club Amics de l'Atletisme, complirà el seu somni i el 14 de gener iniciar l'expedició per ascendir a l'Aconcaua, el pic més alt del continent americà i el segon més alt del món després de l'Everest.

Aquest, que no és un repte menor per a qualsevol, encara ho és menys per a ell que pateix un càncer de pàncrees amb metàstasi al fetge del què es tracta amb quimioteràpia des de fa un any.

Muñoz ha decidit viure amb càncer i no deixar-se superar per la malaltia i, després de consultar metges, va iniciar la preparació ara fa sis mesos amb un entrenador personal.

Gabi Muñoz és un alpinista amateur però experimentat. La seva il·lusió és poder fer els cims més alts de cada continent. Ja ha fet el Kilimanjaro, ara farà l'Aconcacua i el proper repte serà l'Everest.

L'ascensió a l'Aconcaua va quedar pendent justament per la malaltia, ara fa un any.

L'expedició sortirà el dia 17 de gener amb un total de 10 persones per la cara sud. I l'experiència l'explicarà en un bloc i un canal de youtube anomenat "vivir con cáncer 2017".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?