Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 22 de Enero de 2022

Otras localidades

ENTRETENIMENT

Què ens depara el 2019?

Avui ens visita per 7e any consecutiu Carlos Esteller Potau per desvetllar-nos què ens depara l'any 2019. Qui guanyarà les eleccions municipals a Tarragona, Reus, Salou o Vila-Seca?.

El Reus Deportiu arribarà a bon port?. El Nàstic es mantindrà a 2A?

Que ens depara el 2019?

 

En Carles Esteller és una persona que si no existís ens l’hauríem hagut d’inventar. Algú capaç de fer un pronòstic, a través de la cartomància, sobre com ens aniran les coses l’any que tot just encetem des de l’entreteniment i la seriositat però també des d’una prudent equidistància.

Carles Esteller als estudis de Ràdio Reus / Carles Esteller

 

Des de l’any 2012, Esteller és tant tradicional a la nostra antena com el sorteig del Niño o els torrons. Amb ell mirem de trobar resposta a algunes de les grans preguntes que se’ns obren aquest 2019. Un any d’eleccions municipals i d’aquí que li preguntem com en sortirà Josep Fèlix Ballesteros a Tarragona, Carles Pellicer a Reus, Pere Granados a Salou o Josep Poblet a Vila-Seca.

 

Recuperem un dels grans temes de les acaballes de 2018 i és la situació econòmica del Reus Deportiu de Futbol. Esteller ens explica quan pot arribar la solució a aquesta situació com també es mulla sobre si tindrem corredor del mediterrani a l’abril, o no.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?