Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Madrenas adverteix els veïns de la Font de la Pólvora dels riscos de punxar la llum

L'alcaldessa de Girona diu que això és delinqüència i que és l'única causa dels talls de llum que hi ha hagut durant les festes

Efectius de Mossos d'Esquadra a la Font de la Pòlvora a principis de setembre / ACN

Girona

L'alcaldessa de Girona ha advertit els veïns del barri de la Font de la Pólvora dels riscos que té punxar la llum i ha posat com exemple el que va passar dissabte al barri de Sant Roc de Badalona. Marta Madrenas diu que això és delinqüència i que és l'única causa dels talls de llum que hi ha hagut en aquest barri durant les festes de Nadal.

Marta Madrenas diu que sempre paguen justos per pecadors, perquè en molts casos els veïns que tenen al dia les factures... pateixen els talls que fa Endesa per la sobrecàrrega d'electricitat. Atribueix el problema als que punxen il·legalment els comptadors.

Marta Madrenas: "L'única causa dels talls de llum a Font de la Pòlvora és la defraudació de fluïd elèctric"

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000177461/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta setmana han començat els treballs per acotar la zona i així evitar que els talls de llum afectin a tot el barri. A més, posaran en ordre els comptadors i pagaran part del deute a aquelles famílies que realment no el poden assumir.

Per la seva banda, la plataforma per la dignitat de Font de la Pòlvora creu que són molt pocs els que punxen la llum i si ho fan són per falta de recursos. Ángel Fernández és el seu portaveu.

A més, creu que les solucions que proposa l'ajuntament són només pedaços.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00