Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Els Liberals intenten que SDP se sumi al pacte electoral amb el PS

Ahir es van reunir amb els progressistes que diuen que no entraran a formar part d'una entesa per les cadires

El president de Liberals d'Andorra, Jordi Gallardo. /

Liberals d'Andorra vol intentar que SDP se sumi al pacte amb el PS a les llistes territorials en les properes eleccions generals.

Ahir a la tarda membres dels liberals, entre ells Amadeu Rossell i Jordi Gallardo, van mantenir una reunió amb el president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu i el conseller general, Víctor Naudi.

Segons fonts properes a la trobada, l'objectiu de la formació presidida per Gallardo era copsar la possibilitat de crear sinergies de cara als propers comicis amb l'objectiu de desbancar als demòcrates del poder, tenint en compte que les parròquies seran decisives en els propers comicis. Tot i que no hi ha ser present cap representant del Partit Socialdemòcrata, aquests n'estaven assabentats. Dilluns hi ha prevista una reunió per tal que els Liberals n'informin de la trobada. Fonts del PS s'han mostrat sobtades perquè s'hagi filtrat aquesta reunió abans de conèixer els resultats.

Qui sí que ha volgut parlar és el cap de llista nacional de Progressistes SDP, Josep Roig. Diu que el que van fer ahir és escoltar i que esperen la proposta que se'ls pugui posar sobre la taula, ja que no són ells els qui han trucat a la porta. Ara bé deixa clar que no entraran a formar part d'un pacte per les cadires.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?