Sociedad

El Prat supera per primera vegada els 50 milions de passatgers

L'Aeroport de Barcelona ha registrat un increment de viatgers de més del 6 per cent durant el 2018

https://pxhere.com

Barcelona

L'Aeroport de Barcelona ha superat per primera vegada els 50 milions de passatgers durant el 2018. Això suposa un increment de viatgers del 6,1% respecte al 2017. Els que més creixen, en percentatge i en números absoluts, són els usuaris de vols internacionals.

Les dades que ha fet públiques avui AENA reflecteixen un important creixement de viatgers al Prat. Els responsables de l'aeroport treballen perquè l'augment de passatgers que s'està registrant any rere any, no afecti la qualitat del servei en forma, per exemple, de retards. Recordem que aquest estiu, el 50% dels vols va patir demores que de mitjana es van acostar als 30 minuts i arran d'això, el Ministeri de Foment ha encarregat un estudi per determinar les causes i actuar per evitar els retards. L'informe hauria d'estar a punt el mes que ve.

També han crescut els passatgers de Girona i Reus. El primer ha superat els 2 milions de viatgers i per Reus n'han passat més d'un milió.

Finalment, l'Aeroport de Sabadell, manté les mateixes xifres que l'any passat amb poc més de 4.500 passatgers.

Pel que fa les dades de transport de mercaderies, l'Aeroport del Prat ha registrat un increment de prop de l'11 per cent respecte al 2017, arribant als 173.000 tones. A Girona, l'augment de la càrrega ha estat del 6 per cent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00