CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
BÀSQUET

Albicy torna a portar el Morabanc Andorra a la victòria

Un altre recital d'Andrew Albicy permet als andorrans sumar un nou triomf davant del San Pablo Burgos (97-88)

Salt inicial entre Diagne i Huskic. / EFE

Andorra la Vella

El base francès va tornar a brillar amb 17 punts, 10 assistències in 31 de valoració en un enfrontament en què l’andorrà Guille Colom es va reivindicar anotant 11 punts.

Els tricolors necessitaven tornar a mostrar la imatge de l’Eurocup davant d’un rival, que malgrat no tingués al seu jugador franquícia Deon Thompson, no va posar les coses gens fàcils.

L’inici del partit va estar força igualat i amb Dylan Ennis encertat de cara a cistella, mentre que Huskic feia mal sota cistella. Al final dels primers deu minuts l’electrònic reflectia un 27-19.

En el segon període va arribar la màxima diferència dels homes d’Ibon Navarro amb el 45-30 gràcies als 11 punts de l’escorta del Principat Guille Colom. Els burgalesos, però, van començar a retallar diferències i al descans el marcador era de 50-47.

A la represa, el MoraBanc Andorra continuava dominant, però sense poder desempallegar-se del rival. Mínimes distàncies fins que va aparèixer Albicy que va desencallar un partit que serveix per no perdre de vista la vuitena plaça.

Guille Colom es mostrava content pels minuts jugats i per la seva actuació. Agraïa a l’afició el seu recolzament.

El proper partit dels tricolors serà aquest dimecres a la pista del Zenit de Sant Petersburg en la tercera jornada del Top16 de l’Eurocup.