Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Sociedad
MÚSICA

La Concertgebouw d'Amsterdam, Bryn Terfel, el Ballet de l'Òpera a París i Stacey Kent, a la Temporada

Enguany expira el contracte de col·laboració entre el comú i Morabanc i en principi la voluntat d'ambdues parts és de continuar

Una imatge promocional de la gran cantant de jazz Stacey Kent, qui clourà la 25a Temporada de Música i Dansa Morabanc de la capital. / Stacey Kent

Andorra la Vella

Quatre actuacions de primer nivell i de totes les modalitats protagonitzen la nova Temporada de Música i Dansa Morabanc de la capital que commemora enguany els seus 25 anys.

La temporada començarà el dia 24 de gener amb l'actuació d'un grup reduït de l'orquestra Concertgebouw d'Amsterdam per fer un concert de Mozart, en piano, i la quarta simfonia de Mahler.

El 26 de febrer aterrarà al país el baríton galès, Bryn Terfel, que estarà acompanyat per una pianista.

Uns dies més tard, el 24 de març, vindran les Estrelles del Ballet de l'Òpera a París, la companyia més antiga del món, que faran l'estrena mundial d'una peça a Andorra, amb motiu del 25è aniversari de la Temporada.

Finalment, el 4 d'abril tancarà la temporada amb un dels plats forts d'aquest any, la gran estrella de jazz, Stacey Kent.

Cal recordar que aquest 2019 expira el conveni de col·laboració entre el Comú d'Andorra la Vella i MoraBanc, que es renova cada dos anys, a la qual cosa la cònsol major, Conxita Marsol, ha comunicat que si es decideix no renovar el contracte serà per qüestions polítiques o decisions del MoraBanc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00