Sociedad
CONSELL GENERAL

DA es quedarà sola en la votació de la llei de la funció pública

L'oposició ja ha avançat la seva postura contrària a un text que diuen no suposa una vertadera reforma i no s'ha consensuat

Hora Andorra (15/01/2019)

Hora Andorra (15/01/2019)

50:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_andorra_horaandorra_20190115_130000_135000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

L'oposició insisteix que la nova Llei de la funció pública no suposa una vertadera reforma i critica que no s'hagi consensuat amb les parts implicades.

Un dels punts estrella i més polèmics de l'ordre del dia de la sessió de Consell General d'aquest dijous serà el debat d'aquesta llei que, tot apunta que només passarà amb els vots de la majoria demòcrata.

La consellera general liberal, Judith Pallarès, considera que no es tracta d'una autèntica reforma de l'administració i no s'assenyalen els avantatges que tindrà. En aquest sentit ha acusat als demòcrates d'enganyar a la ciutadania en la proposta que portaven al programa electoral.

De la seva banda, el conseller general socialdemòcrata, Gerard Alís, ha lamentat que el treball que s'ha fet no hagi estat consensuat i adverteix de les retallades que comportarà al presonal de l'administració. També deixa clar que la desaparició de la figura del funcionari per passar a ser treballador públic comportarà greus conseqüències de cara al futur.

Lligant-ho amb la concentració d'aquesta tarda, el conseller general d'Unió Laurediana+Independents de la Massana, Josep Majoral, ha volgut posar el to d'humor i es pregunta "si avui tornen a sortir al carrer un miler de persones si es prendran noves mesures urgents".

Finalment, el conseller general demòcrata, Carles Jordana, diu que no és una mala llei i ha recordat que qui té la majoria és qui governa i no es pot pretendre que tot es faci a través d'un pacte d'Estat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00