Sociedad
BÀSQUET

Aixàs: "S'ha de mantenir la il·lusió"

El president del MoraBanc Andorra diu que s'ha de mantenir la il·lusió per classificar-se per als quarts de finals de l'Eurocup, tot i que no és una obligació

Groka Aixàs. / BCA

Andorra la Vella

El paper que està fent l'equip en la competició europea liderant el grup H del Top-16 pocs se'l podien imaginar a principis de temporada quan l'objectiu era només passar la fase de grups.

Porta tres victòries i cap derrota i la setmana vinent podria fer el pas definitiu si guanya al Zenit de Sant Petersburg al Poliesportiu. De fet, el calendari, a priori, és favorable, tenint dos partits seguits a casa i el darrer a la complicada pista de l'Unics Kazan. Aixàs no vol parlar de calendari fàcil i diu que si s'ha arribat fins aquí la il·lusió és poder seguir vius en aquesta competició.

Considera que l'equip actualment està en una bona línia i vers les crítiques que hi ha sobre que la imatge a Europa i a l'ACB és diferent ha volgut recordar que respecte l'any passat l'equip estava en la mateixa situació en la competició domèstica que ara mateix. A més, ha volgut recordar la gran segona volta que es va fer acabant sisens.

Finalment, ha ressaltat les bones actuacions que està tenint el base francès, Andrew Albicy i ha dit que a hores d'ara no s'han produït converses sobre la seva renovació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00