I el pròxim és... el Real Madrid

L'anada es jugarà a Madrid i la tornada a Girona

La celebració al Wanda Metropolitano. / Imatge: Girona FC

Girona

El sorteig de Copa ha emparellat el Girona amb el Real Madrid. L'anada es jugarà al Santiago Bernabeu el pròxim dimecres o dijous i la tornada a Montilivi la setmana següent. Al mig d'aquests dos enfrontaments el Barça visita Montilivi el diumenge 27.

La resta d'enfrontaments són Getafe-València, Sevilla-Barça i Espanyol-Betis.

Trajectòria

El Girona s'ha guanyat el dret de jugar aquesta eliminatòria després d'haver deixat a l'estacada dos dels cinc millors equips de la temporada. En la primera ronda es va desfer de l'actual cinquè classificat, l'Alavés. Va empatar a 2 a Mendizorrotza i va guanyar el partit de Montilivi per 2-1.

I fa uns dies eliminava l'Atlético de Madrid pel valor doble -en cas d'empat- dels gols marcats a camp contrari; 1-1 a Montilivi i 3-3 al Wanda Metropolitano.

Una trajectòria a la copa que ha conviscut amb una important plaga de lesionats. Això ha obligat el tècnic a fer jugar fins a 4 jugadors del filial: Montes, Andzouana, Valery i Paik.

El que ho ha aprofitat millor, de moment, és Valery Fernández, que ha disputat tots els minuts i que, a més, s'ha estrenat com a golejador. Va anotar un gol al Metropolitano que igualava el partit a 1 abans del descans.