Sociedad
FUTBOL

A per la segona victòria

El FC Andorra vol aconseguir la segona victòria consecutiva per seguir retallant les distàncies amb la segona plaça que dona accés a jugar el play-d'ascens

Adrià Vilanova, a la roda de premsa de la prèvia del partit de diumenge. / FCA

Andorra la Vella

Els tricolors visiten diumenge al migdia el Vista Alegre, tretzè classificat i que marca la zona de salvació. A nou punts de la Montanyesa amb la voluntat de seguir escalant posicions i poder aconseguir l'objectiu d'aquest nou projecte de Gerard Piqué.

Un dels darrers fitxatges i fill de l'ex entrenador del Bará, Tito Vilanova, Adrià Vilanova, espera un partit complicat i com ja ha manifestat la resta del vestidor també han de lluitar contra l'aspecte mediàtic. Vol anar partit a partit i ha dit que la primera plaça que ostenta el Manresa sembla difícil arribar-hi. Amb tot, deia clar que han de sortir ultramotivats a cada partit sabent que cap camp és fàcil guanyar.

D'altra banda, sobre la possibilitat d'ampliar les instal·lacions de Prada de Moles d'Encamp per poder jugar els partits, el cònsol major encampadà, Jordi Torres, ha confirmat la reunió del conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavi Fernández, amb Gerard Piqué. El futbolista va visitar les instal·lacions on actualment entrena el club andorrà i va rebre la garantia per part del comú de continuar amb el compromís de cedir hores al camp. Assenyala que és un projecte que evolucionarà amb el temps i és probable, segons el cònsol, que el país en general s'hi hagi d'implicar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00