El descompte també compta

El Girona perd contra el Betis un partit que guanyava al descans.

Un moment del partit / LFP

Sevilla

El Girona tanca la jornada 20 amb 4 punts de marge sobre el descens després de caure per 3-2 al camp del Betis al temps de descompte. Els gironins van tornar a deixar escapar un partit que guanyaven al descans.

El Betis es va avançar al marcador amb un gol de falta de Tello, el Girona li va donar la volta abans del descans amb gols d'Aleix García i Douglas, però els locals van empatar poc després de començar la segona part i, ja al temps de descompte, van aconseguir marcar després de què l'àrbitre pités un penal molt innocent de Douglas.