Sociedad
ESPORTS

El CF Reus Deportiu, a contrarellotge

El màxim accionista, Joan Oliver, té des de fa dies a sobre la taula una opció ferma per vendre el club. Si avui no la signa, els jugadors poden quedar lliures a la mitjanit.

Reus

La proposta de compra és d'un inversor americà que va posar-se en contacte amb Oliver després que l'Ajuntament fes d'intermediari. El màxim accionista, tot i que el temps gira en contra seva, no ha volgut signar de moment aquesta opció, ja que manté negociacions obertes paral·leles amb altres possibles compradors que es desconeixen.

Fonts properes al club han explicat a Ràdio Reus que homes de pes dins l'estructura del club van ser durant la nit d'ahir diumenge a Barcelona per exigir a Oliver que signés la venda i evitar així una possible fuga de jugadors a partir d'aquesta mateixa nit, una marxa que acabaria de sentenciar l'entitat roig-i-negra. De fet, les negociacions s'han continuat allargant durant aquesta mateixa matinada i, en cas d'haver arribat a bon port, es podria fer públic l'acord durant el dia d'avui.

Poques hores de marge

Si la venda no es fa efectiva, el Club de Futbol Reus encara les darreres hores a Segona Divisió: entre aquest dimarts i dimecres, el jutge de Disciplina Social de la Lliga ha de resoldre l'expedient que té obert al club reusenc, amb una proposta de sanció del jutge instructor sobre la taula de 5 anys d'expulsió de la competició professional i una multa de 250.000 euros. De fet, cal recordar que el Reus, a hores d'ara, té els drets de competició suspesos cautelarment, motiu pel qual no es va disputar el partit previst per dissabte contra Las Palmas. Una decisió que no va ser ben rebuda a l'entitat roig-i-negra, que estudia emprendre accions legals contra la Liga i Javier Tebas per, segons diuen, haver sobrepassat els límits que estableix la normativa i causant al club una greu indefensió i perjudici.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00