Sociedad
CULTURA

Mor el fotògraf i director de l'escola d'art de la capital, Pep Aguareles

L'Escola d'Art romandrà tancada dos dies en senyal de dol

Pep Aguareles en una imatge de promoció de l'escola d'art d'Andorra la Vella del què n'era director. El fotògraf andorrà ha mort aquest diumenge d'un infart a l'edat de 53 anys. / Arxiu Comú d'Andorra la Vella

Andorra la Vella

El fotograf i cap de l'escola d'Art d'Andorra la Vella, Pep Aguareles, ha mort aquest diumenge a l'edat de 53 anys a causa d'un infart.

Aguareles van nèixer a Andorra l'any 1965, després de cursar estudis de fotografia a Barcelona i acumular experiència professional, torna al Principat el 1989 com a fotògraf oficial del Govern. Tres anys després s'incorpora a l'escola d'Art d'Andorra la vella com a professor de tallers de fotografia i posteriorment es converteix en el seu responsable.

En la seva trajectoria acumula diverses exposicions en solitari a Andorra, Espanya i França i participacions en altres mostres col·lectives arreu del món.

En motiu de la seva mort i com a mostra de condol, l'Escola d'Art de la capital tanca les seves portes avui i demà.

Aquesta tarda, la família rebrà el dol a la sala de vetlles del Comú d’Andorra la Vella entre les dos quarts de quatre i les 8 de la tarda, i el funeral s’oficiarà demà a les 11 a l’església de Sant Esteve.

Nombroses mostres de condol

Les mostres de condol han estat molt nombroses així s'ha conegut la trista notícia. Des de l'associació del Centre Històric de la Capital, passant pel comú d'Andorra la Vella, altres fotògrafs i artistes nacionals com Isidre Escorihuela o Tony Lara, han lamentat la seva defunció a través de missatges a les xarxes socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00