Sociedad
FUTBOL

L'empat és un pas enrere

L'internacional del FC Andorra, Cristian Martínez, reconeix que l'empat davant del Vista Alegre és un pas enrere respecte a les aspiracions d'ascens a Tercera Divisió

Imatge del partit davant el Vista Alegre. / FCA

Andorra la Vella

Els tricolors van deixar escapar dos punts en un partit en què es van avançar amb un gol de Fede Bessone però el rival va acabar empatant. Això fa que els dos punts que havien retallat la setmana passada respecte la segona plaça els hagin perdut i tornin a estar a 11 de la Montanyesa.

Martínez assenyala que s'ha de seguir treballant per arribar a la zona de play-off d'ascens. En aquest sentit diu, que amb l'ensopegada a Almacelles i l'empat d'ahir han gastat les bales que podien fer servir i que ara toca sumar de tres en tres a partir de dissabte.

Sap que l'equip amb la compra de Gerard Piqué és el rival a batre i s'ha de competir amb aquesta etiqueta. Reconeix que hi pot haver pressió per aconseguir l'objectiu però ha volgut deixar clar que per molt que hagin arribat jugadors de categories superiors no vol dir que hagin de guanyar amb facilitats tots els enfrontaments.

El proper partit del FC Andorra serà aquest dissabte a la Borda mateu davant d'un rival directe, el Vilanova i Geltrú que té els mateixos punts.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00