Sociedad
CF Reus Deportiu

Els nous propietaris volen construir un nou estadi per 18.000 espectadors

Estaria dins d'un complex comercial integrat i duria el nom d'Antoni Gaudí.

El grup inversor americà espera que aquest ambiciós projecte sigui suficient per evitar l'expulsió del club de la Lliga.

Reus

El nou complex es construiria als terrenys municipals on es troba actualment l'estadi. Un projecte que també inclouria la construcció d'un centre comercial i un hotel, negocis amb què es relaciona al grup inversor que ha comprat el club reusenc. Segons apunta el regidor d'Esports de Reus, Jordi Cervera, el nom del nou estadi explica la devoció dels nous inversors pel reconegut arquitecte català.

S'espera que durant els pròxims dies, els inversors visitin la ciutat per explicar al consistori els detalls del projecte, que inclouen una forta aposta pel futbol base.

Acabar amb els números vermells

El primer pas que volen executar els nous propietaris, els nord-americans Russell Platt i Clifton Onolfo, és sanejar els comptes del club. Aquest és el principal problema que té l’entitat amb la Lliga qui, de moment, manté la intenció de sancionar al club.

Han explicat que liquidaran el deute declarat de més de 5M d’€ que ha arrossegat a l'entitat molt a prop de la seva desaparició. Asseguren que posaran al corrent de pagaments tota l'estructura del club, jugadors i treballadors, de manera immediata.

Els inversos americans també asseguren que la compravenda de jugadors s'ha de convertir en la principal font d'ingressos del club.

Pel que fa a la Lliga, segons ha pogut confirmar SER Catalunya, manté la voluntat d’excloure al Reus durant cinc anys del futbol profesional per les irregularitats que apunten hauria comès el club pel que fa al conveni col·lectiu, els contractes de treball, els estatuts de la Lliga i fins i tot el Reial decret que parla dels impagaments a jugadors.

Els nous actors del joc

Rusell Platt i Clifton Onolfo són dos socis amb seu central a Miami Beach. Onolfo és vicepresident, director executiu i tresorer de Global Cities Capital, empresa immobiliària, des de fa gairebé set anys. Va ser un prometedor futbolista i la seva família, de Connecticut, és propietària de diversos camps per al desenvolupament de joves futbolistes. El seu soci Russell Platt, també està relacionat amb els negocis immobiliaris. De fet, va ser el fundador del departament immobiliari de la multinacional de les finances Morgan Stanley i actualment resideix a Londres. Compta amb més de 30 anys d'experiència en finances i inversions a Espanya i Amèrica del Nord en diverses empreses. L'operació inclou la sortida de Joan Oliver i la resta del seu Consell d'Administració. Oliver, de fet, ha venut totes les seves accions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00