Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 18 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Les estacions saluden la nevada malgrat haver de tancar parcialment

  • El fort vent i la manca de visibilitat han obligat a restringir l'accés a pistes
  • Naturlandia ha tancat les cotes 1600 i 2000

Estat de Grandvalira al sector del Funicamp. L'enllaç ha quedat restringit ja des del migdia i funcionava només de baixada. /

La forta nevada que ha caigut en les darreres hores ha estat molt benvinguda per les estacions d'esquí, on s'han acumulat gruixos per sobre del mig metre malgrat que totes s'han vist obligades a tancar les cotes altes pel fort vent i la manca de visibilitat des del migdia.

GrandValira s'ha tancat la part alta de l'estació al migdia i es recomanava als esquiadors no canviiar de sector i mantenir-se informats en tot moment de les condicions meteorològiques. El Funicamp també funciona parcialment, ja que s'ha tancat en sentit pujada i només és obert per baixar.

A VallNord-Ordino-Arcalís, també s'ha tancat la part alta, a partir de la cota 2.100, pel fort vent i funciona la part mitjana i la baixa amb telearrossegament. Els mitjans aeris han quedat suspesos.

A Pal-Arinsal també s'ha tancat ja la cotat alta, especialment per manca de visibilitat.

I finalment Naturlandia també s'ha vist obligada a tancar les cotes 1600 i 2000.

Malgrat aquestes incidències, les estacions han rebut amb molta satisfacció el què es pot qualificar ja de la nevada de l'any. Alfons Torreño, director de GrandValira, així ho ha destacat.

VallNord també assegura que la nevada millora i molt les condicions de les seves estacions que acumulen més de 60 centímetres de neu nova. El repte avui és mantenir les instal·lacions obertes a causa del fort vent, segons Josep Martisella, el director del camp de neu.

Ordino-Arcalís també acumula bons gruixos de neu nova que oscil·lent entre 40 i 60 centímetres el què garanteix unes excel·lents condicions per a la resta de la temporada.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?