Sociedad
FIL DE CONVERSA

Hayat, amb un peu al carrer

Amb dos fills de 2 i 6 anys, aquesta tarragonina de Bonavista ha pogut evitar que la desnonessin després que es descobrís que havia estat pagant un lloguer a un propietari fals. En realitat el pis on viu és del Banco Santander. És un dels molts casos d'estafa immobiliària i de desnonaments que es donen cada dia a aquesta i a moltes altres ciutats.

Hayat als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

Fil de conversa "El desnonament de la Hayat" (23/01/2019)

39:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000131499/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Hayat es va fer famosa fa pocs dies a les xarxes quan va penjar un vídeo en el que denunciava que el 28 de gener d’aquest mes de gener la feien fora del pis on vivia a ella, el seu marit i els seus dos fills de 6 i 2 anys d’edat. Denunciava que havia sigut víctima d’una estafa per la que havia estat pagant el lloguer de l’immoble a un fals propietari quan en realitat pertany al Banco Santander. Assessorada per la PAH i un advocat d’habitatge ha aconseguit que el banc hagi decidit aplaçar el desnonament i la perspectiva de futur cada cop sembla menys negre.

Sobre estafes immobiliàries n’hem parlat amb un agent de la unitat d’investigació dels Mossos de la comissaria de Reus que ha assenyalat que aquest tipus d’estafa van a l’alça.

Amb tot ens quedem amb el missatge que va planant en la història que ens explica la noia pel que fa a la resposta de les diferents administracions davant de la seva situació i del paper que acaben jugant determinades entitats com ara la PAH.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00