Sociedad

Sis detinguts per robar dos tractors

Els detinguts formaven part d'un grup criminal organitzat que es dedicava al robatori i la venda de maquinària agrícola

Operació policial que ha permès la detenció de sis persones pel robatori de vehicls i maquinària agricola / Cedida. Mossos d'Esquadra

Tortosa

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis persones com a presumptes autors del robatori de dos tractors a Masdenverge i Xerta. Els detingut són veïns de Reus, Amposta i Masdenverge i formaven part d’un grup criminal organitzat que es dedicava al robatori i la venda de maquinària del camp.

La investigació es va iniciar després que el propietari d'una finca de Masdenverge denunciés la desaparició del seu tractor i s'adonés que l'havien posat a la venda. Els Mossos d’Esquadra van localitzar el vehicle a una nau industrial de Constantí, al costat de Tarragona, on van detenir dos homes que intentaven vendre el vehicle al mercat negre.Poc després, van detenir quatre homes  més a la comarca del Montsià com a presumptes autors del material robat. Un dels detinguts era el propietari d’un magatzem agrícola on havia estat guardat el tractor i on també es van localitzar peces pertanyents a un tractor sostret el passat mes de novembre a Xerta,  i que després havia estat desballestat.

La investigació continúa oberta i els detinguts estan pendents de comparèixer davant de l'autoritat judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00