Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 27 de Mayo de 2020

Otras localidades

FESTA MAJOR HIVERN DE SALOU

Especial Soroll Cos Blanc de Salou

Aquest dijous al vespre hem passat pel TAS de Salou per parlar amb algunes de les colles del Cos Blanc, amb el seu speaker, amb l'alcalde i el regidor de joventut de Salou i el ball d'espases. També hem gaudit de la música en directe de la batucada els Atabaladors.

Especial Soroll Cos Blanc de Salou

Lola Romero

 

Una cosa que ens ha quedat clara, és que el Cos Blanc de Salou és un símbol d’identitat del municipi i molt arrelat. Fa més de tres dècades que se celebra i qui en forma part des del primer dia, com a banda sonora és el seu speaker Juanma Hidalgo. Amb en Juanma i representats de la Colla Las Prisas, AMPA Europa, Colla Picardies i Colla Jove hem mirat de trobar el què fa que aquesta festa sigui tant genuïna pels qui la viuen des de dins i els qui en participem des de fora.

 

En un Soroll com aquest no podia faltar la música en directe. Aquest cop servit per la colla de batucada local ‘Atabaladors de Salou’. També hem pogut conversar amb la gent del ‘Ball d’Espases’ i amb el regidor de joventut, David González, ens hem ocupat del paper de la gent jove a la festa major d’hivern del municipi.

 

Amb Pere Granados hem fet un bon repàs a les últimes informacions del municipi com ara el servei de wifi a tot Salou o amb quines sigles es presentarà com a candidat a les properes municipals.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?