Sociedad
FUTBOL

Moha Keita nou jugador del FC Andorra

L'equip andorrà incorpora el jove extrem i espera guanyar aquest diumenge al Tàrrega

Aquest matí Nico Ratti ha participat a la roda de premsa de la prèvia del partit de diumenge contra la UE Tàrrega. / FCA

Andorra la Vella

Els tricolors estan obligats a sumar de tres en tres. i més tenint en compte que els rivals no afluixen. Ara mateix estan a 12 punts de la Montanyesa que és el segon classificat, tot i que el de Gabri Garcia tenen un partit menys. Es tracta del que es va haver d'ajornar la setmana passada davant del Vilanova i la Geltrú per culpa de la neu.

Si es vol aconseguir l'objectiu de jugar el play-off d'ascens s'han de comptar els partits per victòries i esperar que els equips que estan per sobre fallin. El porter Nico Ratti, té clar que els tres punts davant del Tàrrega són vitals i amb l'afegit de tornar a jugar lluny del Principat.

D'altra banda, Moha Keita procedent del Peralada de Segona B s'ha convertit en el darrer fitxatge. És un extrem de 19 anys, que aquesta temporada ha disputat 14 partits en la categoria de bronze. Diumenge no podrà debutar perquè està sancionat. Qui podria reaparèixer és Marc Pujol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00