Sociedad
BÀSQUET

El MoraBanc Andorra rep al Divina Seguros Joventut de Nico Laprovitola

El partit començarà a les 20:30h. i serà retransmès en directe pel Carrusel Andorra

David Jelinek. / BCA

Andorra la Vella

Els tricolors reben demà a l'equip de Carles Duran que es troba dues posicions per sobre a la classificació amb 11 victòries i 7 derrotes. Tothom té clar que s'haurà de millorar la imatge oferta dimecres davant del Cedevita de Zagreb si es vol guanyar el partit.

Totes les mirades estaran posades en Nico Laprovitola que la setmana passada davant l'Herbalife Gran Canària va anotar 40 punts. El tècnic Ibon Navarro, diu que serà tot un repte poder-lo aturar no només a ell sinó també a la resta de l'equip. La Penya, però tindrà la baixa de Dawson.

A banda d'aquest jugador, del rival en destaca la bona dinàmica de victòries que porta i la seva solidesa defensiva. També te clar que s'ha de millorar l'energia de l'equip i ja ha avisat que Miki Vitali i Moussa Diagné no estaran al 100% per a l’enfrontament de demà.

De la seva banda, David Jelinek, diu que han d'estar molt millors en defensa que en el darrer partot d'Eurocup i que caldrà treballar molt bé per aturar al jugador franquícia dels verd-i-negres.

El partit començarà a les 20:30h. i serà retransmès en directe pel Carrusel Andorra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00