Últimas noticias Hemeroteca

Colau incorpora l'exsocialista Jordi Martí a la seva llista electoral

La diputada al Congrés, Lucía Martín, ocuparà la cinquena posició de la candidatura de Barcelona en Comú

Jordi Martí en una imatge d'arxiu / ()

L'actual gerent municipal, l'exsocialista Jordi Martí, està a la llista d'Ada Colau per les properes municipals. Barcelona en Comú ha presentat avui la seva candidatura que incorpora també la diputada al Congrés, Lucía Martín. L'alcaldessa assegura que l'objectiu és tornar a guanyar per poder consolidar les polítiques iniciades en aquests 4 anys.

L'actual gerent de l'Ajuntament, l'ex socialista Jordi Martí, ocupa el número 8 de la llista d'Ada Colau. És una de les incorporacions més destacades de la candidatura. Una altra és la de Lucía Martín, diputada dels Comuns al Congrés que ocuparà la cinquena posició. Per darrera de l'alcaldessa estaran el comissionat de cultura, Joan Subirats, i la tinent d'alcalde, Janet Sanz.

Ada Colau ha assegurat que l'objectiu és tornar a guanyar les eleccions i fer-ho amb millors resultats. Diu que les polítiques que s'han iniciat en aquests 4 anys necessiten un altre mandat per consolidar-se. I per aconseguir la victòria, l'alcaldessa diu que exhibirà l'obra feta en aquest mandat.

Sobre pactes, Colau insisteix que el seu objectiu és governar amb acords estables amb les formacions d'esquerres. I en aquest sentit, ha demanat al líder del socialistes, Jaume Collboni, que digui si està disposat a pactar amb Manuel Valls. L'alcaldessa recorda que Valls va participar diumenge en la manifestació convocada per la dreta contra la política del govern espanyol respecte a Catalunya.

El líder socialista, Jaume Collboni, no ha respost directament, l'alcaldessa, però ha fet un comunicat en el que assegura que la llista de Colau és el preludi d'un canvi polític. I diu que els socialistes són l'única opció d'esquerres no independentista que opta l’alcaldia de Barcelona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?