Sociedad
FUTBOL

L'ascens es possible

La plantilla del FC Andorra veu més factible aconseguir l'ascens a Tercera Divisió després de les dues victòries consecutives, tot i que mantenen la filosofia d'anar partit a partit

Imatge del partit entre el FC Andorra i el Sant Ildefons. / FCA

Andorra la Vella

El projecte de Gerard Piqué sembla que poc a poc va donant els seus fruits amb fitxatges de jugadors amb experiència en categories superiors. Amb la victòria del passat dissabte davant del Sant Ildefons 5-1, els tricolor sumen 31 punts a 7 del Viladecans que ocupa la segona plaça i un partit menys.

Queden tretze jornades i l'objectiu de jugar el play-off d’ascens és veu més a prop, tot i que els jugadors no volen llençar les campanes al vol abans d'hora. Cristian Martínez ha demanat prudència perquè té clar que no es guanyaran tots els partits per golejada i que n'hi haurà alguns en els que tocarà patir.

Un dels factors clau en aquesta segona volta és el fet de jugar els partits al camp de futbol de Prada de Moles d'Encamp. És on habitualment entrenen i on es volen fer forts. Per als rivals pot suposar un handicap, tenint en compte que les instal·lacions estan a 1.250 metres d'alçada i en les normalment no estan acostumats.

El proper partit del FC Andorra serà diumenge a les quatre de la tarda al camp de la Ràpitenca, que ve de perdre 0-4 davant del Tàrrega.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00