Sociedad
DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO

El 'Soroll' el condueix el futur de la ràdio

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, vuit alumnes de 6è de primària de l'Escola Els Ganxets agafen el comandament del programa Soroll Camp de Tarragona perquè volem donar veu a la ràdio del futur.

Alumnat de 6è de primària de l'Escola Els Ganxets de Reus / Escola Els Ganxets

Vuit alumnes de 6è de primària dels Ganxets condueixen el Soroll Camp de Tarragona

29:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000059474/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Com vau començar a la ràdio? Treballeu molt? Quina noticia us agradaria explicar? Són algunes de les preguntes que l’alumnat de 6è de primària de l’Escola els Ganxets de Reus han fet a 4 periodistes, radiofonistes, en actiu. Esteve Giralt (RAC 1 i La Vanguardia), Coia Ballesté (TV3-Catalunya Ràdio), Eva Hidalgo i Jordi Cartañá ambdós de Ser Tarragona-Ràdio Reus, han explicat la seva trajectòria i experiència en el mitjà radiofònic. Tots han coincidit en que la ràdio i el periodisme és un estil de vida una actitud vital a la que ha vegades també se li ha de posar fre.

Foto de família del Dia de la Ràdio a Ràdio Reus / Escola Els Ganxets

Una iniciativa amb la que hem volgut celebrar el Dia Mundial de la Ràdio. Una de les consignes d’aquesta jornada és la d’acostar els oients a les entranyes del mitjà, i quina millor manera que fer-ho, cedint el comandament del programa un alumnat que escolta la ràdio i que treballa en un projecte interdisciplinari, a les aules, sobre la ràdio.

Esperem que gaudiu com nosaltres ho hem fet amb aquesta experiència i que serveixi perquè estimem una mica més encara aquest mitjà tant màgic i meravellós com és la ràdio.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00