Sociedad
URBANISME

Les obres a les avingudes d'Encamp obliguen a canviar dues parades de bus

La primera fase dels treballs començarà dilluns

Tram de l'avinguda Joan Martí que dilluns quedarà afectada per les obres de remodelació. / T.N. ANA

Encamp

Les obres a les avingudes de Joan Martí i François Mitterrand obliguen al comú d'Encamp a anul·lar dues parades d'autobús, situades en sentit pujada a la rotonda del Prat de Genil i en sentit baixada davant de la plaça de Sant Miquel. Les noves parades provisionals estaran al carrer Mirador d'Encamp, abans de l'encreuament amb el camí del Tremat, i a la rotonda del costat de l'estació de servei Repsol. Els canvis en la línia d'autobusos seran efectius a partir del 18 de febrer, dia en què començaran les obres. La primera fase s'allargarà fins a Setmana Santa.

Amb l'objectiu d'afavorir que els ciutadans de la parròquia puguin fer ús del transport públic, un vehicle llançadora cobrirà el trajecte de l'avinguda François Mitterrand, des de l'encreuament amb la CG2 fins a la plaça dels Arínsols, tant en sentit pujada com baixada. Fins al 23 d'abril el Funibus serà l'encarregat de donar el servei, que ampliarà l'horari des de les set del matí fins a les nou de la nit. Des de l'abril fins a finals d'any el servei el durà a terme l'empresa a la qual se l'adjudiqui mitjançant un concurs públic amb caràcter d'urgència.

Durant les obres quedarà el tram tallat en ambdós sentits, afectant la circulació del trànsit rodat. "La principal ruta és des de la rotonda del Prat de Genil, buscant la desviació de l'Obac fins a la rotonda de la Repsol i entrar per la part de dalt cap als Arínsols", ha explicat el cònsol major de la parròquia, Jordi Torres. Amb tot, en funció del punt on es desenvolupin els treballs, s'aniran obrint trams al pas de vehicles. Per preparar les obres, el comú ja ha habilitat una nova entrada a l'aparcament de Sant Miquel i treballs puntuals i punts de gir "necessaris per poder tancar el carrer".

Amb la intenció d'informar els habitants d'Encamp, el comú repartirà 4.500 díptics a les bústies de la parròquia. "Ara tenim dos caps de setmana complicats", ha reconegut Torres, en referència a l'alta ocupació hotelera que es preveu a finals de febrer, però per facilitar la circulació, "tindrem dos agents de circulació de permanència de manera que qualsevol persona amb qualsevol dubte".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00