Sociedad
BALANÇ DE LA LEGISLATURA

Alguns partits es plantegen la professionalització de la política

PS, Liberals i DA creuen que cal dotar els grups de més recursos tècnics, econòmics i humans

Hora Andorra (12/02/2019)

Hora Andorra (12/02/2019)

50:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_andorra_horaandorra_20190212_130000_135000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

Al final de legislatura alguns consellers es plantegen la necessitat de professionalitzar la feina al consell. No tant per fer que tots els consellers tinguin dedicació a ple temps sinó per dotar-los de més recursos per facilitar la seva feina.

Durant la tertúlia de consellers de l'Hora Andorra, el demòcrata Carles Jordana va reconèixer que la feina al consell cada vegada és més tècnica i els consellers no poden treballar sense assesorament. Per això planteja la necessitat que els grups parlamentaris incorporen assessors a ple temps.

Per la seva banda la consellera liberal Judith Pallarès ha demanat que de cara la propera legislatura el Consell faci un esforç de contenció per tal dedicar tots els recursos necessaris al treball legislatiu i no tants activitats paral·leles. I creu que cal modernitzar alguns procesos.

Reflexions amb les quals també hi va estar d'acord la socialdemòcrata Rosa Gili que reconeix que és difícil arribar a tot arreu si es treballa al ritme que s'ha fet aquest final de legislatura.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00