Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
ELECCIONS GENERALS

Queda una setmana per presentar les candidatures a les eleccions generals

Aquesta mitja nit es publicarà el decret de convocatòria de les eleccions que seran el 7 d'abril

La presentació de candidatures finalitza el dimarts vinent, dia 26, a les 12 hores i la campanya electoral comernçarà el dia 24

El cap de Govern a la roda de premsa d'anunci de la convocatòria d'eleccions pel 7 d'abril. / Albert Sanjuan Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

El cap de Govern, Antoni Martí, ha anunciat públicament la data de les eleccions per al diumenge 7 d'abril.

Així ho ha avançat en la roda de premsa per presentar el decret de dissolució del Consell General i de convocatòria de les Eleccions Generals que, tal i com ja havia insinuat en diverses ocasions, seran el diumenge 7 d'abril per no coincidir amb les finals de la copa del Món ni tampoc amb la Setmana Santa.

La data límit per presentar les candidatures serà dimarts vinent, 26 de febrer, a les 12 hores.

Aquesta mitjanit es publicarà el decret que també determinarà la data de presentació de les professions de fe, el període de vot per correu, el del vot per dipòsit judicial i la durada de la campanya electoral.

Aquesta última arrencarà el diumenge 24 de març a les 12 del migdia i clourà el divendres 5 d'abril a les 12 de la nit. En total seran 13 dies de campanya.

Pel que fa al vot per correu, finalitzarà el 2 d'abril, mentre que el dipòsit judicial acabarà el 6 d'abril a les 13 hores.

Per altra banda, les llistes del cens a les parròquies es podran consultar fins les 15 hores del divendres 22 de febrer. Posteriorment no es podran fer modificacions.

El cap de Govern, que ja no podrà repetir en el càrrec, ha desitjat "una campanya neta" així com "un increment de la participació".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00