Sociedad

Murphy: "ahir vaig fer un petó al cull de la Lleona"

La jugadora deixarà l'Spar CityLift després de la Copa i tornarà als Estats Units per un problema familiar

El president de l'UniGirona li agraeix la seva sinceritat i remarca que "abans que guanyar títols hi ha les persones"

L'equip gironí ja li busca una substituta però serà difícil trobar algú que aporti tants punts, bon ambient i amb passaport comunitari

Cayetano Pérez, president de l'Spar CityLift Girona i Shay Murphy en la roda de premsa de comiat de la jugadora nordamericana. / Imatge: Uni Girona

Girona

Les notícies dolentes mai venen soles. Quan fa tot just unes setmanes que l'Spar CityLift podia tornar a comptar amb la pívot Bea Sánchez -fora de combat durant tres mesos i mig per una operació d'esquena- ara sap que haurà de prescindir de la màxima anotadora de l'equip, Shay Murphy (14'8 punts per partit).

La nordamericana amb passaport montenegrí té un problema familiar al seu país d'origen, els Estats Units i club i jugadora han arribat a un "acord" perquè es pugui desvincular després de la Copa (28 febrer-3 març).

Cayetano Pérez, president SparCityLift Girona

00:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180701/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El president de l'Spar CityLift, Cayetano Pérez, ha explicat que era una situació angoixant per a la jugadora, que patia per la seva família i per no poder estar a l'alçada amb l'equip o haver-lo de deixar a l'estacada "abans d'un partit important".

Pérez ha agraït la sinceritat de Murphy i li ha recordat que, tot i que a tothom li agrada "guanyar títols, abans hi ha les persones". La jugadora, visiblement emocionada, ha donat les gràcies als màxims responsables del club, ha explicat que li va saber greu no haver pogut guanyar la Supercopa però ha assegurat que ho donarà tot per poder-se acomiadar amb la Copa. Demà, en la tornada de vuitens de final de l'Eurocup, farà la seva última aparició a Fontajau.

Shay Murphy

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180698/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Murphy és una jugadora difícil de substituir a aquestes alçades de mercat (es tanca el 28 de febrer) perquè, a part del seu nivell esportiu -és la màxima anotadora de l'equip amb 14'8 punts de mitjana- és de les que sempre té una broma per fer i està molt integrada a la ciutat.

De fet, en la roda de premsa del seu comiat ha dit que no descarta tornar perquè pensa "seguir jugant fins els 40 anys com Laia Palau" i ha advertit que ahir va "anar a fer un petó al cul de la Lleona".

L'Uni Girona està rastrejant el mercat per intentar trobar-li un recanvi de les màximes garanties possibles per afrontar un tram final de competició en el que tindrà el repte de plantar cara a Perfumerías Avenida en la disputa del títol de lliga i si aixeca els 6 punts de desavantatge que té a la ronda de vuitens de l'Eurocup, arribar el més lluny possible a Europa.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00