Sociedad
ELECCIONS GENERALS

Alfons Clavera presentarà una llista nacional amb ideari de centre-dreta

L'expresident dels liberals a Escaldes afirma que ja té els 14 noms de la candidatura amb Raquel Fernández de número 2

L'advocat escaldenc Alfons Clavera encapçalarà una llista nacional de perfil de centre-dreta. / Arxiu Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

Alfons Clavera presentarà una candidatura nacional amb una ideologia de centre-dreta.

L'advocat escaldenc encapçalarà el projecte i que tindrà com a número 2 la laurediana Raquel Fernández. Assegura que ja té les 14 persones i els suplents i que la feina es centra en treballar en el programa electoral.

Alfons Clavera avança que presentarà candidatura nacional a les eleccions del 7 d'abril

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1550585089_404753/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De moment, no ha volgut avançar gaires detalls del les línies bàsqiues però sí ha explicat que volen centrar-se en aportar solucions a les problemàtiques actual del país com el tema de l'habitatge. Malgrat es defineixi de centre-dreta diu que tenen un component social.

Sobre el tema de l'avortament no ha desvetllar res, tot i que recordem que està impulsant una associació pro-vida al costat de l'ex conseller general Simó Duró. De fet, la qüestió de l'interrupció voluntària de l'embaràs va ser motiu pel qual va abandonar Liberals d'Andorra.

Finalment, ha deixat clar que a nivell parroquial no donaran suport a cap partit i que cadascú podrà votar a la formació que vulgui.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00