Sociedad

Irene Lozano: "El Barça és part crucial de la imatge d'Espanya i volem seguir treballant amb ells"

La secretaria d'Estat d'Espanya Global, en declaracions a la SER, diu que estan en converses amb el club

J.P.Gandul EFE

Barcelona

El Barça es va quedar "estupefacte" quan va veure el logo de la Fundació del Barça a la web de Espanya Global perquè el club no els havia donat cap permís ni autorització.

Tant és així que el passat 4 de Febrer el Barça va enviar un requeriment per burofax a la direcció d´Espanya Global per tal que retirés immediatament el logo de la Fundació de la seva propaganda institucional.

Avui en el programa Hoy por Hoy de la SER, Irene lozano, responsable de España Global, secretaria que penja del ministeri de Josep Borrell, ha explicat que en el canvi tècnic a la nova pàgina web hi van quedar els logos anteriors, "logos que no s´han fet servir de manera pro-activa" ha dit Lozano.

La secretaria d´estat ha explicat però que: "el que espero, -i aquestes són les converses en les que estem-, és que com a part crucial de la imatge d´Espanya que és el Barça que puguem seguir treballant amb ells perquè el Barça és conegut a tot el món per moltes virtuts que no tenen res a veure amb la política."

Espanya Global té com a objectiu la difusió de la marca d´Espanya i també d´un temps cap aquí de combatre els atacs de l´independentisme al prestigi de les institucions espanyoles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00